Valikko

Yksinkertainen hinnoittelu ilman yllätyksiä ja 100% tyytyväisyystakuu! Näin se toimii:

 

1) Suunnitellaan yhdessä. Opin ymmärtämään juuri sinun toimialasi perusteita ja markkinoinnin erityishaasteita. Mikä on viestisi, jonka haluat kertoa? Kenelle? Mikä on tavoitteesi, johon viestillä pyrit? Miten pääsemme siihen? Mihin käyttökohteisiin tarvitset kuvia? Mikä on yrityksellesi paras tapa toteuttaa projekti? Mikä on kustannustehokkain tapa toteuttaa projekti? Mitä resursseja tarvitaan kuvaukseen?

 

2) Teen selkeän tarjouksen, josta näet kokonaishinnan tarkalleen etukäteen.

 

3) Kuvauspäivänä hyvä etukäteissuunnittelu auttaa minimoimaan häiriöt ja keskeytykset yrityksesi normaalissa toiminnassa ja toisaalta varmistaa, että tavoitteisiin päästään ja tarvittavat resurssit, esim. henkilöt puhtaine työvaatteineen ja tarvittavat laitteet ja tuotteet ovat saatavilla.

 

4) Jälkituotanto, jota ohjaavat tavoite ja suunnitelma. Voit saada halutessasi koevedokset, valita itse kuvia, kommentoida ja tehdä muutoksia, jos näin on yhdessä sovittu.

 

5) Valmiin aineiston toimitus. Saat julkaistua valmiit aineistot nopeasti monikanavaiseen käyttöön. Valokuvat näyttävät varmasti hyvältä, kun ne on valmiiksi rajattu ja optimoitu käyttökohteeseen (Facebook, Instagram, nettisivujen bannerit). 100% tyytyväisyystakuu!

 

Saat kaikki palveluni samaan hintaan! Mm. henkilökuvaus, muotokuvaus, ylioppilaskuvaus, tuotekuvaus, toimitilojen kuvaus, arkkitehtuurikuvaus, asiakaslehtikuvaus, hautajaiskuvaus, reprokuvaus, digitointi, yritysvideot, haastattelut, koulutusvideot, mainosvideot, kuvaesitykset näyttöihin, videoeditointi, äänitys, ilmoitusten suunnittelu ja valmistus, mainonnan suunnittelu, esitteiden taitto, julisteiden taitto, kutsujen taitto, käyntikorttien taitto, pakkaussuunnittelu, viivakoodien generointi, automaattinen pdf-generointi.

 

 

Kuvapalveluiden tilaaminen ei voisi olla sinulle tämän helpompaa!

1. Tuntihinta

 

 

Pieniin töihin. Yksinkertaiset ja riskittömät ehdot: ei aloitusmaksua. Ensimmäinen tunti saman hintainen. Minimiveloitus 1 tunti.

50,- + alv 24%

2. Tarjoushinta

 

 

Vähän isompiin töihin. Teen sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen, jolloin tiedät kustannukset aina tarkalleen etukäteen.

 

Kysy hintaa!

3. Sopimushinta

 

 

Sopimushinta on mahdollinen isompiin ja pitkäkestoisempiin projekteihin, jos sitoudut kuukausittain laskutettavaan minimitilausmäärään.

 

Alk. 35,- /tunti + alv 24%

Myyntiehdot UKK-muodossa:

Saanko kaikkeen tuotettuun aineistoon vapaan käyttöoikeuden?

 

Kyllä. Saat toimitettuihin ja maksettuihin aineistoihin rajoittamattoman käyttöoikeuden eli lisenssin. Vain aineiston jälleenmyynti ilman erillistä lupaa on kielletty. Pidätän itselläni aina aineiston tekijänoikeudet, sekä ellei toisin sovita, oikeuden käyttää aineistoa työnäytteenä.

 

VOINKO SAADA ITSELLENI RAW-TIEDOSTOT TAI ALKUPERÄISET VIDEOTIEDOSTOT?

 

Kyllä, ilman eri korvausta. Tästä on kuitenkin sovittava erikseen ennen työn aloittamista. Haluan varmistua, että raakamateriaali ei päädy osaamattomiin käsiin vaan jälkikäsittely tapahtuu omien laatustandardieni mukaisesti.

 

Kuinka kauan säilytät aineistoja?

 

Säilytän raakamateriaalit 2 vuotta valmiin aineiston toimituspäivästä eteenpäin. Säilytän valmiit aineistot 5 vuotta toimituspäivästä eteenpäin. Aineistot on varmuuskopioitu. Mahdollisesta arkistotyöstä ja uudelleen toimituksesta veloitan vain siihen kuluvan ajan.

Miten palvelut laskutetaan?

 

Nettisivuilla mainostetun tarjouspaketin laskutan tilauksen yhteydessä. Muut palvelut laskutan valmiin aineiston toimituspäivänä. Maksuehto on 7 pv netto (oletus) tai 14 pv netto. Laskut toimitan ensisijaisesti sähköpostilla pdf-muodossa. Jos tämä ei ole mahdollista, sähköinen laskutus onnistuu myös. Matkakulut 20 km säteellä Lappeenrannasta sisältyvät palveluiden hintaan, muuten veloitan matkakulut sopimuksen mukaan. Mahdollinen kiinteän studion vuokra ei sisälly palveluiden hintaan.

 

Mitä jos jotain menee pieleen TAI EN OLE TYYTYVÄINEN VALMIISEEN AINEISTOON?

 

Ylivoimaisen esteen, esimerkiksi sairauden tai tapaturman, sattuessa pyrin järjestämään kuvaajaksi sijaisen, jos kuvausta ei voi siirtää. Kuvauksen siirtyessä tai peruuntuessa kokonaan korvausvelvollisuuteni rajoittuu aina palvelun uusintaan, tai jo maksetun hinnan palautukseen.

 

Palveluillani on 100% tyytyväisyystakuu! Jos et ole tyytyväinen, kerro siitä viikon kuluessa valmiin aineiston toimituksesta, jolloin voimme sopia yhdessä korjaavat toimenpiteet. Kysymykseen voi tulla palvelun uusinta tai hyvitys kuvauksen hinnasta.

Instagram

 

@laatukuvat

 

Tulossa: valikoituja asiakastöitä ja bts-otoksia

#MAINOSKUVA